sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Brunssi on niin Punavuorta, minä menin buffettiin

Ja söin siellä tosi paljon. Enemmän kuin seurueemme muut ruokailijat. Söin oikeastaan ihan kaikkea. Se oli mexicolainen buffetti. Viimeinen makuelämys tuli verkkomelonista. Tunnistin kyseisen hedelmän ilman apua. Se oli siis cantalope. Hyvin mehukas.

Niin, maha tuli täyteen. Oli hyvää myös.

P.S. Minä en oksentanut (en hukkaa ruokaa koskaan), mutta eräs seurueemme ruokailija oksensi ravintolan vessaan. Ei johtunut ruoasta.



Tuo on se cataloupe.

Voimahali!

3 kommenttia:

  1. Musta on niin siistiä, että aina joku tekee huumoria siitä, että sanaa ribsit voi käyttää joskus niinku ripset. Eli otatko ribsiväriä etc.


    ps. Hieno blogi

    VastaaPoista
  2. Totta! Ovatko nuo irtoribsiä? Hulvatonta!

    P.S. Kiva että tykkäät!

    VastaaPoista