maanantai 30. tammikuuta 2012

Ei mikään "piece of cake"!

Ihan kamala maanantai. Minulla on hirveä nälkä. Ja sitten työtoverini Aino oli tuonut töihin porkkanakakkua. NO EN MINÄ SITÄ SAA SYÖDÄ!


Se on kauhean lihottavaa. Vaikka siinä on porkkanaa. PORKKANA ON KASVIS! Miksi se silti lihottaa? Julmaa tuoda työpaikalle lihottavia tuliaisia. Minä en sitten syönyt tuota palasta. Nyt olen harmistunut. Ja nälkäinenkin vielä.

Voimahali!

7 kommenttia:

 1. Ken söi kesävoin? No se oli se penteleen kissa, mutta tuon nimenomaisen kakkupalan söin MINÄ!!! Buah hah hah hah haa! Ja oli muuten HYVÄÄ! Vieläkin tunnen sen hienostuneen aromin kielelläni, makuhermoni muistelevat täydellistä mehevyyttä, jonka kakku sielulleni ja ruumiilleni tarjoili!

  MMMM! Arvaa muuten mitä? Mun vaakakin näytti nyt illalla vielä puoli kiloa vähemmän kuin aamulla, eli se kakku ja siinä oleva porkkana oli hoikentavaa kasvisruokaa.


  T: Työystäväsi Jenny

  VastaaPoista
 2. Minä itken Työystäväni Jennyn kommentille.

  VastaaPoista
 3. IIIIHHHIIIIKKK IIIHANAAAAA VENTTU!!!(minun lempinimi VENLALLE) Sinä olet ehdottomasti paras siis aivan ykkönen, olen seurannut Iholla sarjaa ja olet paras!! Ihanaa että joku noin nuori(itse olen samaa ikäluokkaa) uskaltaa olla oma itsensä, saan sinusta niin paljon positiivista energiaa ja voimaa, lähdin jopa salille ohjelmasi jälkeen! ;P
  Voin hyvällä omalla tunnolla jatkaa myös omia iltasyömisiäni xDD
  Jatka venttu samaan malliin!! :) hienoa!!!
  TV: Ilta syöppö MÄ!

  VastaaPoista
 4. Yhyn tähän "ilta syöppö MÄ!" Venla todellakin paras ykkönen! Olen sitä mieltä että teidän Venla täytyy tehdä jokin oma ohjelma missä kerrot lisä elämästäsi ja näistä hulvattomista elämän kokemuksista! :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on kiva blogi,tätä on kiva lukee. Oon kattonu Iholla sarjaa missä oot ja sieltä sitten bongasin tän.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato peiliin!! (syyttävä ihminen, yrittää yleensä peittää itsessään jotakin samaa syntiä)

   Poista