torstai 21. kesäkuuta 2012

Koskaan ei ole liian myöhä syödä

Minulle tuli nälkä. Minun oli jo todella pitkään tehnyt mieli lasagnea. Karvinenkin pitää siitä. Miksen sitten minäkin? No kyllä pidänkin, ja paljon!


Nyt se on uunissa ja kello on jo yli yhdeksän illalla. Ei se ole liian myöhäinen aika. Kyllä se varmaan on valmista jo ennen kymmentä. Tuo on muuten kokonaan minulle. Minun lasagne. Minä syön sen kokonaan yksin yömyöhällä!

Voimahali!

11 kommenttia:

 1. oi oi naminami =) minunkin suuuurinta herkkua...ethän vaan kuivattanut sitä...pahin moka mitä sen kanssa voi tehdä... =)...bonapetit!

  VastaaPoista
 2. näyttää tosi hyvältä !

  VastaaPoista
 3. tässä blogissa ei ole muuta kivaa ÄH vikaa tarkoitin, kuin että postailet aika harvoin! :O en ymmärrä, kyllä kai sinä syöt monta kertaa päivässä, voisin kuvitella näistä postauksista.. joten pitäisi olla kirjoittamista :O mutta niin, ymmärrän, ehkä voit kirjoittaa vain inspiraation syntyessä mielessäsi! kyllähän nämä vaativat paljon. i like this blog very much! pidätkö muuten kaalilaatikosta? inspiroidu, postaile, ja voimahali♥

  VastaaPoista
 4. ihanan näköinen lasagne karvinen olisi varmaan aika ylpeä!!

  VastaaPoista
 5. Katson just tätä kohtaa Iholla-ohjelmasta :D

  VastaaPoista
 6. Iholla sarjassa näytettii just tää kohta !!!!!! Ihooooooollllla Veeeeenlaaaaa !!!! :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-);-)

  VastaaPoista
 7. Niimpä!! Ihollan paras hahmo on Venla!!!

  VastaaPoista
 8. Kattelin just Iholla, Venlan lasagnejuttu huvitti minut äärimmilleni, oli pakko kaivaa tää paskin blogi esiin !!

  VastaaPoista
 9. Määki katoin iholla ohjelman eilen, ja jotenki tuo nimi oli niin huvittava (ja ruukkusalaatti) nii oli ihan pakko tulla kattoo tä! :D aivan mahtava! :D:D

  VastaaPoista
 10. Mä tykkään sun ylex:n ohjelmasta :))

  VastaaPoista