tiistai 20. marraskuuta 2012

Comfort food

Minun teki äsken mieli lohtua. Ja mikä onkaan parasta lohtua? No ruoka tietenkin! No minä aloitin sitten kokkaamisen YHDEKSÄLTÄ ILLALLA!

Valmistin rakkaudella perunamuusia. Se on parasta lohturuokaa. Joskus haluaisin sukeltaa ammeelliseen perunamuusia. Se olisi ihanaa. Sen ohelle tein pienen (se oli kyllä todella iso) lohen, smetanalla ja suolakurkulla. Loheen en haluaisi sukeltaa, se haisee.

Söin tämän koko komeuden KYMMENELTÄ ILLALLA! Kellonaika on kuulemma liian myöhäinen ruokailuun. Tuli siis kiire syödä KAIKKI ennen kuin kukaan huomaa. Siksi ei ole kuvia.Tältä näytti sitten ruokailun jälkeen. Haluisin jo lisää. Lohtua ja ruokaa ja lohturuokaa.

Voimahali!


11 kommenttia:

 1. jes, maailman paskimman ruokablogin paluu!!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No ei vittu, pitää tulla kommentoimaan omaa Jippii -kommenttiaan, että mie en tienny sun olevan Ihollax-Venla! (Enkös tehnykkin hienon nimiyhdistelmän.) Suomi on pieni ja internet on pyöreä. Hahahaa! :)

   Poista
 3. HuuuuHuh! tuli itellekkin vähän nälkä sekä ähky yhtäaikaa...huikeaa... =)

  VastaaPoista
 4. I feel you. Mutta iltahan on paras aika syödä, kun silloin ei tarvitse tehdä enää muuta tai ole muuta tekemistä ja mikäs sen parempaa yksinäisyyden korviketta kuin ruoka.

  VastaaPoista
 5. Illalla syöminen auttaa myös nukkumaan paremmin, juuri äskettäin kuulin tästä Markku Partosen radiossa kertovan.

  VastaaPoista
 6. Ruoka on kyllä hyvä lohduttaja. Paitsi että meikäläisellä se on yleensä roskaruoka ja suklaa mitkä lohduttaa. En nimittäin jaksa hirveesti kokata. :)

  VastaaPoista
 7. Älä huoli, eikö espanjalaisetkin syö illallista vasta yhdeltätoista illalla.

  VastaaPoista
 8. Me syödään lähes poikkeuksetta kymmenen maissa illalla! :D Aloin selailla ajankuluksi ruokablogeja, ja löysin tännekin. Otan tässä itse vasta ensiaskeleitani ruokablogimaailmassa sellaisen myös itse väsättyäni oman ja avomiehen aasialaisen ruokakulttuurin kohtaamisista kertomaan. On tosin huono ajatus selailla mitään ruokaan liittyvää materiaalia, kun nälkä kurnii vatsanpohjalla! ;)
  -Bea
  http://lovecurryandotherspices.blogspot.fi

  VastaaPoista