torstai 28. syyskuuta 2017

Keskiyön makeanhimo

Joskus voimakas makeanhimo voi yllättää hankalana hetkenä. Vaikka näin keskellä yötä, niin kuin minulle juuri tapahtui. Se oli kamalaa. Silloin on vain pakko selviytyä. Minä selviydyin.

Tunkeuduin syvälle pakastelokerooni ja löysin voitaikinalevyn. Minä pidän voista.


Minä laitoin yhden voitaikinalevyn mikroon. En millään malttanut odottaa, että se sulaa omin voimin.


Sitten minä sekoitin yhden kananmunan. Sillä saa leivonnaisiin kivan pinnan. Kyllä, päätin siis tehdä leivonnaisia keskellä yötä.


Muotoilin voitaikinalevystä kolme leivonnaista. Laitoin ne uunipellille ja sivelin kananmunalla. Sitten ne menivät uuniin.


Leivonnaisteni salainen ase on lempihilloni Pirkan vadelmahillo. Pidän siitä todella paljon.

Katso nyt kuinka kauniita leivonnaisia minä tein! Keskellä yötä!Sinäkin pystyt varmasti tähän, jos makeanhimo iskee kipakassa paikassa!

Voimahali <3

2 kommenttia:

  1. Hmmh... Kuulostaa melkoiselta haasteelta. Ensin pitäisi murtautua yöllä Venlan asuntoon, tunkeutua hänen pakastelokeroonsa kaivella voitaikinat esiin-jos niitä ei ole hotkalehdittu-, sulatella se samalla vatkaten munaa, levittää ne, voidella munalla, laittaa lämmitettyyn uuniin, löytää salainen ase jostain kaapin uumenista jos sitä ei ole käytetty loppuun, ja vielä olettaa että Venla nukkuisi koko tämän touhun ajan eikä roikkuisi jalassa kiinni juristen kuin klonkku jonka aarretta yritetään häpeällisesti viedä... Onneksi olen enemmän suolaisen ystävä.

    VastaaPoista